Koulutuksia jotka toimivat.

Periaatteemme on, että juridisten koulutusten ei tarvitse olla tylsiä ja teoreettisia, vaan niiden on oltava osallistavia, viihdyttäviä ja yritysten arjessa aidosti hyödynnettävissä. Käytännönläheisissä koulutuksissamme saat tiedon lisäksi yrityksen arjessa hyödynnettäviä konkreettisia työkaluja, kuten toimintaohjeistuksia, malliasiakirjoja ja erilaisia tarkastuslistoja.

Koulutukset järjestetään joko asiakkaan toimitiloissa tai verkossa etänä. Koulutukset ovat tyypillisesti puolen päivän tai koko päivän mittaisia.
Pyydä tarjous organisaatiosi tarpeisiin räätälöidystä koulutuksesta!

VALO Partners kouluttaa jatkuvasti yritysten ja julkishallinnon johtoa, henkilöstöhallintoa ja avainhenkilöitä työoikeuden tärkeimmistä aiheista. 

Kouluttajina toimivat Valo Partnersin asiantuntijat Alexa Kavasto ja Kiira Koponen, jotka ovat pitäneet lukuisia työoikeuden ja julkisten hankintojen alaan liittyviä suosittuja koulutustilaisuuksia yritysten ja julkishallinnon johtohenkilöille ja asiantuntijoille.

Työpaikan haastavissa tilanteissa menestyminen vaatii juridiikan ymmärtämisen lisäksi vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tämän takia VALO Partners järjestää koulutuksia myös vaativien vuorovaikutustilanteiden kouluttamiseen erikoistuneen Constra Group Oy:n kanssa.

Asiantuntijoidemme pitämien koulutusten asiakaspalautteet ovat olleet poikkeuksetta erinomaisia, palautteiden keskiarvo 4,8/5.

Kiinnostuitko?

VALO Partners Asianajotoimisto Oy
Kalevankatu 14 C 12
00100 Helsinki

toimisto@valopartners.fi

tel. +358 40 511 8020 

Julkiset hankinnat: +358 41 3111 953

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje, niin saat ensimmäisten joukossa vinkkejä ja uutisia työoikeuden ja julkisten hankintojen ajankohtaisista aiheista.

View