Alexa Kavasto ja Kiira Koponen - Asianajotoimisto VALO Partners

Me olemme VALO

Alexa Kavasto - Asianajotoimisto VALO Partners

Alexa Kavasto

Asianajaja, OTM

Alexa Kavasto on työoikeuteen erikoistunut asianajaja, jonka mielestä juridiikan on oltava ymmärrettävää, käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä. Alexalla on usean vuoden monipuolinen kokemus erilaisten työsuhteeseen liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta.

Alexan mielestä hyvä juristi ei tuijota pelkästään pykäliä, vaan näkee kokonaisuuden. Parhaat käytännön ratkaisut eivät ole luettavissa lakikirjasta. Toimeksiantojen hoitamisessa Alexalle on rautaisen substanssiosaamisen lisäksi tärkeää se, että asian hoitaminen hänen kanssaan on mutkatonta ja helppoa. Työoikeus on Alexan intohimo, minkä takia hän tekee toimeksiantojen ohella yliopistolla työoikeuden alaan kuuluvaa väitöskirjaa ja luennoi.

Alexa on kirjoittanut myös useita työoikeudellisia julkaisuja ja kirjoja, joissa on käsitelty erityisesti työntekijän terveydentilaan ja työkykyyn liittyviä teemoja. Alexan väitöskirjatyö keskittyy sairausperusteisen irtisanomisen ajankohtaisiin kysymyksiin. Alexa myös kouluttaa jatkuvasti yritysten johtoa, esihenkilöitä ja henkilöstöhallintoa työoikeuden keskeisistä aiheista erinomaisin palauttein.

alexa.kavasto@valopartners.fi
tel. +358 40 511 8020

Varaa tapaaminen Alexan kanssa

Kiira-Koponen-VALO-Partners-Asianajotoimisto

Kiira Koponen

Asianajaja, varatuomari

Kiira Koponen on julkisiin hankintoihin ja työoikeuteen erikoistunut asianajaja ja varatuomari, joka haluaa tarjota asiakkailleen palveluita, joita itsekin ostaisi eli ymmärrettävää ja käytännönläheistä juridiikkaa.

Kiiralla on pitkä kokemus Suomen suurimmasta hankintajuridiikkaan keskittyneestä asianajotoimistosta, jossa hän on toteuttanut monipuolisesti lukuisia vaativia hankintaprosesseja. Kiira on kartuttanut laajaa kokemustaan myös työskentelemällä markkinaoikeudessa.

Hankintojen ohella Kiiralla on pitkä ja vankka kokemus työ- ja virkaoikeudellisista kysymyksistä. Hän on toiminut työoikeustiimin vetäjänä asianajotoimistossa ja hovioikeuden esittelijänä Helsingin hovioikeudessa erityisesti työoikeudellisissa riita-asioissa. Erityisosaamista Kiiralla on julkisen sektorin työ- ja virkasuhdeoikeudellisista kysymyksistä kunnissa ja seurakunnissa.

kiira.koponen@valopartners.fi
tel. +358 41 311 1953

Varaa tapaaminen Kiiran kanssa

Aino-Aitamurto-VALO-Partners-Asianajotoimisto

Aino Aitamurto

Legal Trainee

Aino Aitamurto työskentelee VALOn Legal Traineena.

Aino on Helsingin yliopistossa opintojaan viimeistelevä oikeustieteen opiskelija. Legal Traineena Aino avustaa asianajajiamme etenkin työoikeuteen ja julkisiin hankintoihin liittyvissä asiakastoimeksiannoissa. Ainon työnteossa näkyy tarkkuus ja asiakaslähtöisyys, minkä johdosta Aino on mahtava lisä tiimiimme.

aino.aitamurto@valopartners.fi
tel. +358 50 433 6021

Joonas-Tiger-VALO-Partners-Asianajotoimisto

Joonas Tiger

Legal Trainee

Joonas Tiger työskentelee VALOn Legal Traineena.

Joonas on Lapin yliopistossa opintojaan viimeistelevä oikeustieteen opiskelija. Legal Traineena Joonas avustaa asianajajiamme etenkin työoikeuteen ja sopimusoikeuteen liittyvissä asiakastoimeksiannoissa. Joonas omaa aktiivisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot, jonka takia hän on loistava lisä tiimiimme.

joonas.tiger@valopartners.fi
tel. +358 44 970 2473

Christoffer-Heinonen-VALO-Partners-Asianajotoimisto

Christoffer Heinonen

Myynti- ja markkinointikordinaattori

Christoffer Heinonen toimii VALOn myynti- ja markkinointikoordinaattorina.

Christoffer vastaa vankalla kokemuksellaan siitä, että VALO Partnersin markkinointi on aina korkeatasoista, kiinnostavaa ja informatiivista. Christoffer vastaa sisällöntuotannosta eri sosiaalisen median kanaville, ja on myös graafisen suunnittelun mestari, joten hänen kädenjälkensä näkyy myös toimistomme kuvituksissa ja ilmeessä. Christoffer on markkinointiratkaisuissaan moderni, innovatiivinen ja käytännönläheinen, joten hän sopii tiimiimme erinomaisesti.

christoffer.heinonen@valopartners.fi
tel. +358 50 570 0752

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

VALO Partners Asianajotoimisto Oy
Kalevankatu 14 C 12
00100 Helsinki

toimisto@valopartners.fi
tel. +358 40 511 8020

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje, niin saat ensimmäisten joukossa vinkkejä ja uutisia työoikeuden ja julkisten hankintojen ajankohtaisista aiheista.

View